Home » Algemeen » Alcadis integreert Ruckus Wireless en Nonius voor publieke Wi-Fi oplossingen

Recente reacties

  Alcadis integreert Ruckus Wireless en Nonius voor publieke Wi-Fi oplossingen

  De engineers van Alcadis IP Solutions en Nonius hebben de WGS authenticatieserver van Nonius volledig geïntegreerd met de WLAN oplossingen van Ruckus Wireless. Met Nonius en Ruckus Wireless is het mogelijk om publieke Wi-Fi netwerken te realiseren met extra features als PMS.

  Doordat de WLAN oplossing van Ruckus Wireless nu volledig compatible is met de autenticatieserver van Nonius biedt het een uitstekende oplossing voor publiek Wi-Fi. Hotels, evenementen en overige publieke locaties kunnen hun klanten Wi-Fi toegang bieden en hiervoor geautomatiseerd kosten in rekening te brengen. Dankzij het Payment Management System (PMS) in de Nonius WGS Server is het mogelijk om kosten voor internetgebruik automatisch op de rekening van de gast te zetten of betalingen te accepteren van creditcards, pinpassen of via PayPal. Daarnaast biedt de Nonius WGS server ook de mogelijkheid om gasten te ontvangen op een gecustomizede captive portal en het surfverkeer te reguleren.

   

  De WLAN oplossingen van Ruckus Wireless onderscheiden zich door de unieke BeamFlex technologie waarmee deze uitstekende dekking op druk bevolkte locaties biedt. Dit maakt Ruckus uitstekend geschikt voor publieke Wi-Fi oplossingen voor bijvoorbeeld horeca, gezondheidszorg en educatie. Ruckus levert oplossingen vanaf het stand alone access point tot aan high-end enterprise oplossingen. Ruckus specialiseert zich in het doorontwikkelen van Wi-Fi en heeft hierdoor een uitzonderlijke goede prijs/ kwaliteit verhouding bereikt.

  Alcadis IP Solutions is een oplossingsgerichte distributeur gespecialiseerd op het gebied van IP networking. Dagelijks helpen wij onze partners door voor iedere situatie een passend netwerkoplossing te bieden. Op het gebied van hospitality heeft Alcadis al diverse succesvolle cases begeleid met hierbij de WLAN producten van Ruckus Wireless en de Autenticatieserver van Nonius als ideale oplossing.


  Leave a comment

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *