Home » Algemeen » Samenwerking Wireless Computing en WirelessNederland.nl

Recente reacties

  Samenwerking Wireless Computing en WirelessNederland.nl

  Wireless Computing en Wireless Nederland samenwerkingWireless Computing, het blad over de laatste ontwikkelingen op het gebied van mobile computing en draadloze netwerken, gaat samenwerken met WirelessNederland.nl, de grootste Wireless Community in Nederland. De samenwerking vindt plaats op verschillende onderdelen, waaronder het uitwisselen van artikelen en het doen van een aantrekkelijke korting op het abonnement speciaal voor leden van WirelessNederland.nl. Hieronder volgen de zaken die al in gang zijn gezet:

  Column
  Al enkele nummers heeft BenS Boos -de oprichter van WirelessNederland.nl- een vaste column in het tijdschrift. In deze column, toepasselijk BOOS! genaamd, stelt hij ‘draadloze’ zaken aan de orde die hem verwonderen of zelfs irriteren. Zijn interessante kijk op de laatste ontwikkelingen is verfrissend en zal zeker stof tot nadenken geven!
  Artikelen
  WirelessNederland.nl heeft een groot netwerk van leden en vaste bezoekers op de site. Dit netwerk van professionals gaat aan de slag om Wireless Computing te voorzien van gedegen testresultaten om de lezers van het blad nog beter op weg te helpen bij hun aankoopbeslissingen.
  Abonnement
  Als u zich heeft geregistreerd op WirelessNederland.nl dan heeft u nu de kans zeer voordelig kennis te maken met het tijdschrift Wireless Computing. U betaalt voor het abonnement in het eerste jaar dan slechts een bedrag van € 17,50 in plaats van € 27,50. Een korting van meer dan 35 procent. Click hier voor meer informatie.

  In de loop van het jaar zullen nog andere leuke onderdelen volgen !

  nummer 1 van 2005 over wifi, wimax en umts


  Leave a comment

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *