Home » Regionaal » Wireless Power Kamp 2007 : Zeer geslaagd !

Recente reacties

  Wireless Power Kamp 2007 : Zeer geslaagd !

  Onder leiding van DeGrijze (Gerard) en zijn vrouw Betty is het Wireless Power Kamp in Emmer Compascuum een zeer geslaagd evenement geworden.

  Op vrijdag 1 juni was iedereen vanaf de middag welkom in Emmer Compascuum (Drenthe). De reis was wel een lange vanuit de randstad, maar het ontvangst was zeer top: de bar was open en iedereen ging na een drankje aan het werk met wireless toepassingen. Zo was er een AV feed naar Emmen en omstreken vanuit een hoogwerker zodat de Drenthenaren ook konden genieten van een blijk op ons festival terrein. Vanaf de avond begon het officiele weekend programma, met een lezing van Bauke over Voip.

  De zaterdag was ingeruimd voor antenne metingen en antennes bouwen (waveguides). In de avond was een perfecte barbeque waar ook de buren bij waren uitgenodigd, in wiens achtertuin de antennemetingen waren gedaan. Een grote tafel met ongeveer 40 barbeque-ende mensen was het gezellige resultaat.

  Op zondag werd de spectaculaire Ballon shoot out gehouden. Op een hoogte van 100 meter boven NAP hingen PMR en WiFi AP aan een weerballon gevuld met Helium klaar om de 6 teams in de gelegenheid te stellen lange afstandsverbindingen te maken. Opvallend was dat de PMR afstand uiteindelijk het langste is geworden.

  Een videoverslag van ItsMe staat hier.

  Het hele weekend was op en top geregeld, en bij deze veel complimenten voor Gerard en zijn vrouw voor al hun werk !!!

  wireless shoot out lange afstands record


  Leave a comment

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *